Circle-green-three-min
Circle-gift-min
Leaf-three-min

Webshop

Tijdens de behandelingen maak ik enkel gebruik van de beste huidverzorgingsproducten. Deze zijn verkrijgbaar in mijn schoonheidssalon, maar je kunt enkele van deze producten ook online bestellen via onderstaande links. Heb je advies nodig van een ervaren schoonheidsspecialiste over de juiste huidverzorgingsproducten? Neem gerust contact met mij op.

flower

Biomaris

Biomaris staat voor "Healthy & Beauty from the Sea". Alle producten zijn gebasseerd op waardevolle, actieve ingrediënten uit de zee, zoals uniek diepzweewater, zeezout en zeewier. Dit resulteert in hoge effectiviteit van de producten en bijzonder goede huidtolerantie.

Circle-green-five-min
Biomaris-min
Circle-green-four-min
Doctoreckstein-min
flower

Doctor Eckstein

Voor een gezonde levensstijlkeuze. Door de combinatie van werkzame bestanddelen in de producten van Doctor Eckstein wordt het welzijn van de huid gegarandeerd. Alle ingrediënten zijn met de hand geselecteerd, van hoge kwaliteit en worden zoveel mogelijk regionaal geproduceerd.

flower

John van G

John van G make-up Collection creëert schoonheid en laat je stralen. Het aanbod bestaat uit een veelzijdig kleurenscala aan lipsticks, nagellakken, mascara’s, foundations en poeders. Voor iedere huidconditie zijn er productvarianten, dus ook voor jou! De producten zijn aantrekkelijk geprijsd en dierproefvrij.

Circle-green-four-min
JohnvanG-min
Circle-green-five-min
dr grandel en arabesque
flower

Dr. Grandel en Arabesque

De professionele standaards en wetenschappelijke methodes resulteren in een moderne cosmetica op basis van werkzame stoffen, die vertrouwt op geoptimaliseerde natuur made in Germany. De expertise uit 75 jaar onderzoek en ontwikkeling geeft de zekerheid en het goede gevoel de juiste beslissing te hebben genomen. Unieke texturen en bijzondere formules overtuigen in meer dan 50 landen. Ampullenpionier sinds 1957. Overtuigend. Professioneel. Toegankelijk.